Business Park RousseТоп ОфертиBusiness Park Rousse
 
english    |    български    |    romanian
 
0 ОПИСАНИЕ
0 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
0 ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА ГРАД РУСЕ
0 ОБЩ ПЛАН
0 СНИМКИ
0 ВИДЕО
 
БИЗНЕС ПАРК РУСЕ
е проект, чиято цел е да предостави на бизнеса в града първокласна среда, да отговори на динамиката на пазара и на последните международни стандарти в бранша и да гарантира качество на предлагането.
 
КОНЦЕПЦИЯТА НА БИЗНЕС ПАРК РУСЕ
е да съответства на темпото, с което се развиват бизнесът и пазарът на имоти – все по-интензивното навлизане на международни компании; на ориентацията на вече работещите у нас чужди фирми към офис площи от по-висок клас; на по-високите изисквания на българския бизнес към характеристиките на работната среда и търсенето на по-съвременни, комуникативни и луксозни бизнес пространства.
 
НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕИМУЩЕСТВО
на такъв тип площи е концентрацията на различни видове бизнес на едно място, което води до по-лесна комуникация, създаване на партньорства и по-добри възможности за привличане на потенциални клиенти.
 
ПРОЕКТЪТ ПРЕДВИЖДА
изграждането на офисни площи клас А, един подземен и шест надземни етажа с разгъната площ от 32 000 кв. м. Предвижда се целият обект да разполага с над 600 паркоместа, от които 260 са в подземния паркинг.
 
В СГРАДИТЕ СА ОФОРМЕНИ
и търговски зони. На първите нива ще бъдат ситуирани магазини и шоурумове. Комплексът ще разполага със собствени конферентни зали, както и със складови помещения в непосредствена близост до сградите.
 
СГРАДИТЕ
са специално приспособени за интегриране на най-новите разработки в областта на телекомуникациите, компютърните и офис технологии.
 
ПАРАМЕТРИ НА ПРОЕКТА:
Парцел: 23 000 м²
РЗП: 32 000 м²
Паркоместа: над 600, от които 260 подземни
Брой етажи:
- партерно ниво – търговски площи
- 1–6 ниво – офиси
 
ОТКРИВАНЕ на Бизнес Парк Русе:
първото тримесечие на 2010 година.

 
 
logos
 
 
eXTReMe Tracker