Business Park RousseТоп ОфертиBusiness Park Rousse
 
english    |    български    |    romanian
 
0 DESCRIERE
0 LOCALIZARE
0 LOCATIE AVANTAJELE
0 PLAN GENERAL
0 FOTOGRAFII
0 VIDEO
 
BUSINESS PARC RUSE
este un proiect care are ca obiectiv principal crearea unui mediu de afaceri cat se poate de favorabil in zona orasului, astfel incat sa raspunda dinamicii actuale a pietei si ultimelor standarde internationale din acest domeniu, garantand o calitate inalta a produselor.
 
CONCEPTUL PROIECTUI "BUSINESS PARC RUSE"
este destinat conformarii ritmului cu care se dezvolta mediul de afaceri cu piata imobiliara, pe care din ce in ce mai des intra unele companii internationale: totodata, acesta are ca scop orientarea firmelor straine care activeaza deja la noi in tara spre spatii de un nivel mai superior pentru sediile si birourile acestora: promovarea unor cerinte de nivel superior in privinta caonditiilor la locul de munca, crearea unui mediu de comunicare modern si a unor spatii mai luxoase pentru desfasurarea activatatii de afaceri din tara.
 
CEL MAI MARE AVANTAJ
Al spatiilor de acest tip este concentrarea diferitelor tipuri de business la un loc, ceea ce duce la facilitarea comunicarii, la crearea de parteneriate eficiente si a unor oportunitati mai favorabile pentru atragerea clientilor potentatiali.
 
ACEST PROIECT PREVEDE
Construirea unor spatii moderne pentru sedii sau birouri de clas A, a unui garaj subteran si altuia - cu sapte etaje si o suprafata destasurata de 30 000 m.p. Se prevede de asemenea ca integral complex sa dispuna de 600 locuri de parcare dintre care 260 vor fi situate intr-un spatiu subteran de parcare.

 
 
logos
 
 
eXTReMe Tracker